Gratis design hjælp

Vi tilbyder hjælp til opsætningen af dine tryksager helt gratis

Sådan fungerer vores designproces


1. Upload dine filer

Når du bestiller din tryksag hos os, har du mulighed for at uploade en færdig trykfil, dit logo, billeder eller lignende, som du ønsker i dit design. Hvis du ikke har en færdig fil, skal du også være meget velkommen til at uploade eksempelvis en pdf med den tekst, som du ønsker på dit design samt en kort beskrivelse af, hvordan du gerne vil have designet til at se ud.. Jo mere specifik du er, jo hurtigere kan vi ramme plet! OBS! Vi tilbyder IKKE gratis designhjælp på brochurer. Vores gratis designhjælp indbefatter heller ikke rentegning af logo. Dette tilbyder vi mod et gebyr.


3. Godkend udkast

Så snart du er tilfreds med dit tilsendte udkast, er det vigtigt, at du skriftligt godkender det. Det er først, når vi har modtaget en godkendelse af designet på mail, at din ordre sættes i produktion og produktionstiden starter.2. Du modtager et udkast

Efter 1-2 hverdage sender vi dig et udkast på din oplyste mailadresse. Har du ikke modtaget dette, så tjek gerne i din spam-folder. Når du har modtaget et udkast, har du mulighed for at sende kommentarer og rettelser tilbage til vores grafikere, som vil bestræbe sig på at opfylde dine ønsker. OBS! Vær opmærksom på, at vi max tilbyder 3 gratis udkast / korrekturgange, så husk at være præcis i din feedback. Hvis du har en deadline, må du meget gerne oplyse om dette.
4. Vi starter produktionen

Når vi har modtaget godkendelsen af dit design, vil produktionen af din ordre starte. Din ordre er nu bindende, og du har ikke længere mulighed for at ændre i designet eller annullere din ordre.

Spørgsmål til gratis designhjælp

Hvad indeholder hjælp til design?
Vi hjælper med at sætte dit indleverede materiale sammen, så det passer til vores skabelon til den pågældende trykfil. Jo mere specifik og jo bedre materiale du har, jo hurtigere kommer vi som regel i mål.

Laver i ting fra bunden?
Som udgangspunkt laver vi ikke ting fra bunden. Vi hjælper med at sætte det materiale sammen, som du selv leverer til os. Vi kommer selvfølgelig gerne med gode råd, tips og tricks. Har du brug for hjælp til at skabe et logo, en identitet eller andet skabt fra bunden, så henvend dig venligst til vores kundeservice, og så kommer vi hellere end gerne med et godt tilbud på det.

Læser i korrektur?
Nej, vi læser ikke korrektur. Selvom vi gerne ville, så har vi desværre ikke mulighed for dette. Derfor er det altid din egen opgave at tjekke det seneste udkast for evt. taste og slåfejl mm..

Mit udkast ser mærkeligt ud?
Når du godkender, godkender du alt indhold på din tryksag. Hvis du derfor undrer dig over nogle streger i din trykfil, så spørg altid gerne vores søde grafikere, om stregen vil indgå i din trykfil eller eksempelvis er en skærestreg. Vi vil altid gerne have afklaret alle usikkerheder, inden vi sætter trykfilen til produktion.

Hvad sker der, hvis jeg ikke er tilfreds med designet?
Hvis du ikke godkender eller besvarer mailen med det udkast, vi har fremsendt, vil din ordre IKKE blive sat i produktion. Først når du har godkendt, sættes din ordre i produktion. Dette gør vi for at undgå, at vi producerer et produkt, som kunden ikke vil blive tilfreds med og ikke har godkendt.

Min fil fylder mere end 20 mb. Jeg kan ikke uploade den - Hvad gør jeg?
Gennemfør din ordre uden at uploade filer. Bagefter må du meget gerne sende din fil via det gratis program WeTransfer.com. Du må meget gerne under feltet emne på WeTransfer skrive dit ordrenummer, så vi ved, hvor filerne hører til. Efter 1-2 hverdage modtager du et udkast til godkendelse. Hvis vi har eventuelle kommentarer til dine filer, så vil vi også skrive dette i mailen, for at gøre dig opmærksom på dette.

Jeg har ingen filer - hvad gør jeg?
Har du ingen konkrete filer, men skal der fx kun en tekst på, så kan du uploade et word-dokument med din tekst samt evt. ønsker til farver, skrifttype med mere. Skal der et billede på, så upload det venligst separat. Når du har gjort det, så vil vores grafiker lave et udkast ud fra dine ønsker.