Vi garanterer pris og kvalitet

Pris

Vores prisgaranti indebærer, at hvis du finder en tryksag et andet sted til en lavere pris end vores, sælger vi dig tryksagen til samme pris. Der skal være tale om sammenlignelige tryksager for at prisgarantien er gældende. Det vil sige at en tryksag på 90 gram papir ikke kan sammenlignes med en tryksag på 150 gram papir.

For at opnå prisgaranti skal varen opfylde følgende betingelser:

  • Varen skal være 100% identisk – samme størrelse, samme papirkvalitet, vægt mv.
  • Prisgaranti gælder ikke ved tilbudsvarer og rabatkoder
  • Prisgaranti gælder kun på prisen for tryksagen og ikke fragtpriser samt andre tilbudsydelser.
  • Prisgaranti gælder på købsdatoen.
  • Prisgaranti gælder kun i Danmark.
  • Du skal kunne dokumentere, hvor du har set varen til den billigere pris
  • Gælder ikke ved specialbestilte produkter
  • Prisgaranti gælder ikke ved tilbud, der kræver et medlemskab
Skriv til os på hej@daypaq.com med dokumentation for den lavere pris og med information om, hvor varen kan købes. Herefter gennemgår vi detaljerne og vender hurtigt tilbage.

Bedste kvalitet

Udover at tilbyde meget lave priser, leverer vi kvalitetsprodukter. Kundetilfredshed er meget vigtigt for os, og vi vil derfor meget gerne høre fra dig, hvis du ikke er tilfreds med din leverede tryksag, så vi sammen kan finde en løsning. Hvis der er tale om en fejlproduktion eller fejllevering, tilbyder vi altid at reproducere din tryksag eller pengene tilbage.

Sikkerhed

Filtjek

Vi garanterer, at vi ikke sætter noget i produktion, før du har godkendt designet. Når du lægger en ordre på vores hjemmeside, kan du trygt uploade dine filer, uden at du skal være nervøs for, at produktionen starter. Når du har placret din ordre, vil dine filer altid blive tjekket igennem af vores grafikere. Du vil modtage et udkast på mail inden for 1-2 hverdage, som du skal godkende, inden din ordre sættes i produktion. Du er derfor altid sikret, at dine filer tjekkes igennem af vores uddannede grafikere, og at du selv har den endelige godkendelse.

Kontakt

I vores åbningstid i hverdage fra 8:30-16:30, kan du altid kontakte vores kundeservice på chat, mail eller telefon. Vores svartider på chat og telefon er inden for få minutter, og på mail er svartiden inden for få timer. Hvis du har spørgsmål eller oplever problemer, har du derfor altid mulighed for at få fat på os.