Om Daypaq

Daypaq blev stiftet ud fra visionen om at give danskerne mulighed for billige tryksager og en overskuelig proces. Derfor tilbyder vi gratis designhjælp, lave priser og hurtige produktionstider!

Lave priser

Vi bestræber os på at kunne tilbyde de billigste tryksager på markedet, og vi tilbyder derfor prisgaranti. Med vores prisgaranti sikrer du, at vores priser altid er konkurrencedygtige. Vores prisgaranti indebærer, at hvis du finder en tryksag et andet sted til en lavere pris end vores, sælger vi dig tryksagen til samme pris. Der skal være tale om sammenlignelige tryksager for at prisgarantien er gældende.

Gratis design - tryksager til alle

Vi forstår, at ikke alle har mulighed for at opsætte design og filer til sine tryksager. Vi tilbyder netop derfor gratis designhjælp, så alle har mulighed for at få tryksager til virksomheden eller privaten. Når du lægger en ordre på vores hjemmeside, kan du trygt uploade dine filer uden, at du skal være nervøs for, at produktionen starter. Når du har placeret din ordre, vil dine filer altid blive tjekket igennem af vores grafikere. Du vil modtage et udkast på mail inden for 1-2 hverdage, som du skal godkende, inden din ordre sættes i produktion. Du er derfor altid sikret, at dine filer tjekkes igennem af vores uddannede grafikere, og intet sættes i produktion, før vi har modtaget dine endelige godkendelse.

Vi tilbyder desuden også gratis og helt uforpligtende filtjek!

Fyldestgørende udvalg

Vi har et bredt udvalg af produkter, som både henvender sig til private- og virksomhedskunder. Vi opdaterer også løbende vores produktsortiment alt efter efterspørgsel. Vi tilbyder dog en lang række produkter udover, hvad du finder på vores hjemmeside. Kontakt os derfor gerne, hvis du har en forespørgsel til et produkt, som vi ikke har på vores hjemmeside, så finder vi med garanti et produkt, som passer til dine behov.

Lokal produktion

Størstedelen af vores ordre produceres in-house, og vi har ambitioner om at rykke hele vores produktion hertil. Vores lokale produktion har gjort det muligt for os at skære markant ned på vores leveringstider. Vi har nu mulighed for at levere ekspres og ultra ekspres. Med vores hurtige levering kan vi imødekomme korte deadlines samt hurtige løsninger såfremt der skulle opstå problemer. Vores kundeservice-team står altid klar til at hjælpe dig, og finde de løsninger der passer til dit behov.

Kundeservice i verdensklasse

Hos Daypaq bestræber vi os på at give dig den bedste kundeservice-oplevelse. Derfor tilbyder vi både service på telefon, mail og vores chatsystem. På vores chat kan du forvente svar indenfor 2-5 minutter, og på vores mail bestræber vi os på at give alle kunder svar indenfor samme dag.

Haster dit spørgsmål, er du også meget velkommen til at ringe os op, hvor du vil blive betjent med det samme af en fra vores kundeservice.

Vi har åbent fra mandag-fredag 8.30-16.30

Tlf: 70 66 67 68

Mail: hej@daypaq.com